Handelspolitik

PRODUKTINFORMATION

På Pacha-Apacha.com oplyses varens vigtigste egenskaber, for yderligere information eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Pacha-Apacha.com på kontakt@pacha-apacha.com

PRISER

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Pacha Apacha accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.
Udenlandske ordrer bliver faktureret med samme pris som varer solgt og leveret i Danmark. Dette betyder at momsen ikke bliver refunderet for undenlandske ordrer. Dette skal kompensere for den efterhånden meget dyre frie fragt til lande uden for Danmark.

BESTILLING

Præsentation af varer sammen med en pris på Pacha-apacha.com er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre køb. Købers bestilling af varer fra Pacha-apacha.com udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Pacha-Apacha.com om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og Pacha-apacha.com er først indgået, når Pacha-apacha.com ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

BETALING

Når du har overført betaling enten via bank, kreditkort eller mobilepay afsender Pacha Apacha varen.

FORSENDELSE OG LEVERINGSTIDER

Pacha Apachas varer bliver sendt enten med PostNord eller Dao365. Vi har gratis fragt på alle leveringer inkl. til udlandet på ordrer over kr. 500.
Vi sender din bestilling afsted så hurtigt som muligt, typiske senest dagen efter du har bestilt. Dao365 leverer indenfor et par dage til dit nærmeste udleveringssted. PostNords leveringstid for danske pakkeleveringer kan være op til 10 dage, derfor vil Dao365 være den foretrukne forsendelsesmetode. Udenlandske forsendelser tager ca. 2 uger. Skulle din ordre mod forventning bliver forsinket fra vores side, sender vi en mail til dig.

RISIKOEN FOR HÆNDELIG UNDERGANG ELLER FORRINGELSE

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

REKLAMATION

Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Pacha Apacha skal påberåbes, så snart du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Pacha Apacha.

ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTI

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber. Det samme gælder hvis de bestilte varer lider af mangler, hvis forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Pacha-apacha.coms kontrol. Dette er forhold som f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Pacha-apacha.com afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

FORTRYDELSESRET

Meddeler køber Pacha Apacha, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Pacha Apacha det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord – ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du skal sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Køber dækker selv udgifter til returnering af varer til Pacha Apacha.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Da vil pakken blive sendt tilbage til Pacha Apacha.
Pacha Apacha betaler det modtagne beløb, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Pacha Apacha forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.